Azienda Tiati

Alegeti produse originale, cu certificate de garantie. In plus, cu Azienda Tiati aveti intotdeauna la dispozitie specialisti gata sa va asculte problemele, indiferent de tipul de cultura pentru care optati, iar la sfarsit aveti garantia ca veti putea valorifica produsele obtinute prin munca dumneavoastra.

Produse originale

Semintele, pesticidele si ingrasemintele comercializate de Azienda Tiati sunt originale, produse de firme autorizate, cu certificate de calitate.

Siguranta castigului

Munca ta se transforma in bani. Achizitioneaza produsele noastre si capata siguranta ca rezultatele muncii tale vor putea fi valorificate la final.

Asistenta specializata

Asiguram asitenta pe tot parcursul anului, indiferent de probleme sau cultura pe care o ai. Venim sa vedem cultura si cautam solutia potrivita.

Descarca oferta lunii

Pentru a fi la curent cu preturile Azienda Tiati, iti oferim posibilitatea de a descarca oferta noastra pentru cereale actualizata.

Vouchere cadou

In perioada octombrie 2017 - mai 2018 beneficiati de vouchere cadou pentru fiecare tona de cereale vanduta catre Azienda Tiati.

Despre noi

Azienda Tiati a luat fiinta in 2011 si are ca obiective principale depozitarea si pastrarea produselor proprii, comertul cu cereale, seminte...

Contacteaza-ne

Date de contact

Sat Lazuri, Comuna Lazuri, Nr. 1065, Judetul Satu Mare

0747 455 457