logo

Despre noi

Organizare si logistica

În prezent, activitățile noastre de origine sunt concentrate în nord-vestul României, unde am stabilit relații puternice cu fermierii locali precum și cu partenerii locali, naționali și internaționali ce își desfășoară activitatea în România.

Pe lângă serviciile oferite, mai punem la dispoziția clienților și partenerilor noștri toată expertiza și cunoștințele acumulate în cei peste 11 de ani de activitate, consiliere tehnică, financiară, etc.

Cu spații de depozitare în silozuri și sub șopron acoperit de peste 7000 de tone, ne achităm cu succes de orice provocare, de la procesarea mărfurilor în cantități mici (sub 100 de tone) până la asigurarea logisticii și operativității încărcării unui tren marfar de 2000 de tone sau mai mult. Laboratorul nostru de analiză la standarde europene oferă garanția calității produselor procesate de noi și totodată asigură clienții și partenerii noștri de transparență, profesionalism și seriozitate maximă.
- stocarea de cereale in Nord Vest

AZIENDA TIATI

img

Azienda Tiati a luat fiinta in luna februarie anul 2011. Am pornit la drum cu un spatiu de 1000 de metri patrati, inchiriat pe strada - Principala, nr. 975 din Com. Lazuri, unde ne-am inceput activitatea de colectare a cerealelor de la fermierii din zona. Tot in acceasi perioada au fost facute si primele angajari, numarul de angajati ajungand la 8 pe parcursul celor 5 ani petrecuti in aceasta locatie. In prezent ne situam la adresa Strada Principala 1065, numarul de angajati a crescut si odata cu el, profesionalismul, promptitudinea si atentia in toate domeniile de activitate din portofoliu. Cu tot entuziasmul va spunem - multumim ca alegeti serviciile noastre!

Obiectivele principale ale companiei Azienda Tiati sunt:

- Prestari servicii comerciale agricole :Receptionarea, depozitarea si pãstrarea produselor proprii si din custodii in silozuri la standardele europene in vigoare, precum si depozitarea temporara pe platforma acoperita.

Capacitati de stocare a cerealelor:

- Capacitate de stocare de peste 7000 tone (din care 3000 in silozuri)
- Comert cu ridicata al cerealelor, semintelor, furajelor
- Comert cu ridicata al produselor chimice, pesticide, ierbicide, etc.
- Transporturi rutiere de mãrfuri
- Activitãti auxiliare pentru productia vegetalã